Moss

Bor du deg i Moss og er låst ute av hjemmet ditt?

Ta det med ro, vi i Låsesmed 24/7 rykker hurtig ut på slike hendelser til din adresse og løser problemet raskt. Ring oss på +47 465 71 024 og fortell oss din adresse slik at vi kan beregne hvor lang tid det tar for oss å komme til deg.

Vi holder sentralt til i Moss, og i de fleste tilfeller rykker vi ut umiddelbart.

Husk at i nødstilfeller hvor du har blitt låst ute av hjemme ditt, trenger vi nøyaktig beskrivelse på hvordan du har blitt låst ute av leiligheten din. Dette er for at vi skal kunne kartlegge problemet, ta med nødvendig verktøy og for å rykke hurtig ut til din adresse og løse problemet.

Vi har over 10 års erfaring fra låsebransjen i Moss og kjenner byen godt.

Vi ser at det kommer mer og mer digitale løsninger til hverdagsproblemene vi møter på. Og det samme gjelder i låsebransjen. Mange velger i dag digitale lås. Vi i Låsesmed 24/7 tilbyr montering av elektroniske lås, i tillegg til bytte av vanlige lås.

Vi har konkurransedyktige priser på våre tjenester. Vi beregner prisen ut fra hvilke tid på døgnet du kontakter oss og hva som er feil med låsen. Du kan alltid ta en telefon til oss for å få et pristilbud.

Dersom du har spørsmål om lås som ikke er et nødstilfelle, anbefaler vi deg om å ringe oss på +47 465 71 024 eller sende oss en e-post for å forhåndsbestille en av våre tjenester.